We keren terug in de tijd... naar 1996... Samen met een viertal vrienden besluit Jaak Boeykens om, onder mekaar en voor de lol, een beetje tafeltennis te gaan spelenHij verplaatst de tafeltennistafel, die al enkele jaren staat te roesten in zijn garage, naar zaal Torengalm, en gaat daarna een pint drinken in 't Aaigems Cafeetje...  Een aanzienlijk aantal rondjes later is TTK 't Aaigems Cafeetje geboren...

De club doet snel zijn intrede in de competitie in Katholiek Verbond (KVKT).  Anno 2006 bestaat de vereniging uit vier seniorenploegen en twee jeugdploegen.  In 2007 waagt men ook de sprong naar de competitie in de Vlaamse Tafeltennisliga (VTTL).
In het seizoen 2008-2009 wordt de naam van de club omgedoopt naar TTC Aaigem.

Op dit moment speelt TTC Aaigem met zes ploegen in de KVKT en twee ploegen in de VTTLHet oorspronkelijke clubje van vier is inmiddels aangegroeid tot een 35-tal actieve leden.

Mensen kwamen, mensen gingen, maar de harde kern en de vriendschap... zijn gebleven.  Tot op vandaag maken plezier, gezelligheid en ontspanning dan ook de kern uit van onze Aaigemse pingpongclub.